UBCO 2X2 – Dual Use

Performance i alt terræn og alle forhold, vink farvel til omgivelsernes begrænsninger og oplev den lette on- og off-road kørsel med UBCO 2X2.
Med dens lette chassis ramme og stærke, næsten lydløse motorer, giver 2X2 dig fuldstændig kontrol på alle dine eventyrer.

  • 65 kg.
  • 50 km/t. topfart
  • 120 km. rækkevidde
  • “Dual use” (on- & off-road)

Med en motor i hvert hjul får du forbedret træk, selv i de vanskeligste forhold og øget kontrol i løst føre. Minimalt vedligehold og miljø-gener, da du slipper for kobling og kæde og ikke mindst udstødnings røg og støj gener.

Affjedringen er afstemt med forhjuls træk in mende, for at sikre dig en mere dynamisk køretur. affjedringen kan justeres til både by- og off-road kørsel.

Slut med at løbe tør for strøm på din telefon eller dit batteri-værktøj. Hold batteriet og produktiviteten på 100% ved at lade direkte fra det transportable UBCO batteri.

ikke mindre end 19 forskellige udstyrs beslag rundt på køretøjet gør det nemt at fastgøre alt fra surf-boards, fiskestænger til store bagagebærer, sidetasker og hylstre til værktøj m.m.
UBCO 2X2 kalder på at blive “outfitted”

UBCO 2X2 er pt. på generation 4.5. Den nye EU-godkendte generation 5.0 må køre på gaden med gul eller hvid nummerplade, som stor eller lille knallert. “Gen 5.0” lanceres i starten af oktober 2020.

Kontakt os allerede i dag for at blive skrevet op til din nye Gen 5.0

Vælg model:

Vælg batteri:

Indkøbskurv

Tøm kurv
Din kurv er tom

Login